Hantverk och design

Hantverk och design

Välkomna!

Här kommer vi att samtala med alla er som är här, dela med oss av våra tips och trix, samtala om livet, ta en promenad i skogen, skvallra, vara arga, krama hundar, gnälla på samhället, skratta oss fördärvade, och dela med oss av vår vardag - med andra ord - göra allt sånt som kärringar i alla tider och överallt alltid har gjort! Och så talar vi om strutsar och änglar och om hur de kan påverka livet. Vi säljer vi våra saker också förstås. Hare bra!
Klipp och klistra in mailadressen om ni vill kontakta mig. På så sätt slipper jag en massa spam :)

ingalill@hantverkochdesign.se

Mässor och marknader

Hantverksmässor!Posted by Ingalill och Annika Wed, January 12, 2011 18:56:52

Skillebyholm Järna, en jättefin höstmarknad med många besökare, rätt målgrupp om du är hantverkare eller odlare. De sålde världens godaste bröd där, och en läcker vegetarisk buffé fanns också.

Hantverksmässan i Båstad, den sista helgen i juli, ca den 29-31 juli. En väldigt bra mässa med en service för oss säljare som många skulle behöva lära sig av.

Dalarnas trädgårdsmässa, den går av stapeln den i maj varje år. Mycket blommor och trevliga små sticklingar överallt som man blev sugen på att köpa ( och köpte!). Förra året regnade det småspik, parkeringen var rena lervällingen. Ingenting för nätta små sandaler och nakna tår. Ett gott råd, släng med gummistövlarna i bilen.

Julmarknad på slottet i Vingåker, bra! Ett underbart ställe, man fick vara antingen ute eller inne på slottet. Det var kallt som attan så vi stod inne i ett vackert rum och alla strutsarna trivdes som fiskar i vatten. Att vara slottsstruts är ju inte kattskit!

Ulva marknad utanför Uppsala. Många besökare och otroligt vackert beläget. I september.

  • Comments(0)//www.hantverkochdesign.se/#post9