Hantverk och design

Hantverk och design

Välkomna!

Här kommer vi att samtala med alla er som är här, dela med oss av våra tips och trix, samtala om livet, ta en promenad i skogen, skvallra, vara arga, krama hundar, gnälla på samhället, skratta oss fördärvade, och dela med oss av vår vardag - med andra ord - göra allt sånt som kärringar i alla tider och överallt alltid har gjort! Och så talar vi om strutsar och änglar och om hur de kan påverka livet. Vi säljer vi våra saker också förstås. Hare bra!
Klipp och klistra in mailadressen om ni vill kontakta mig. På så sätt slipper jag en massa spam :)

ingalill@hantverkochdesign.se

Boktips

Släng inget!Posted by Ingalill och Annika Wed, January 12, 2011 19:07:53
100 sätt att rädda maten fick min man i julklapp i år. En jättebra blandning av fakta, tips och recept. Man får verkligen sig en tankeställare. Det går åt 3,6 gånger Sveriges yta för att producera den mat vi sätter i oss här. Och så slänger vi en tredjedel av den maten. Ofta, ofta fullt ätbar! Ett bra tips jag just läste är att sätta filmjölken (den oöppnade!!smiley) upp och ner i kylen. Då får man i sig det krämiga goda först - och inte som nu, det goda sitter fast som en klibbig pasta i öppningen när filen är slut! 114 spänn på adlibris - där är det alltid fraktfritt - precis som vi har det på hantverkochdesign!
Förresten så tycker jag nog att adlibris är näst bäst - bäst är bokbörsen som säljer begagnade och nya böcker - de har över en miljon titlar i sin databas nuförtiden

  • Comments(1)//www.hantverkochdesign.se/#post10