Hantverk och design

Hantverk och design

Välkomna!

Här kommer vi att samtala med alla er som är här, dela med oss av våra tips och trix, samtala om livet, ta en promenad i skogen, skvallra, vara arga, krama hundar, gnälla på samhället, skratta oss fördärvade, och dela med oss av vår vardag - med andra ord - göra allt sånt som kärringar i alla tider och överallt alltid har gjort! Och så talar vi om strutsar och änglar och om hur de kan påverka livet. Vi säljer vi våra saker också förstås. Hare bra!
Klipp och klistra in mailadressen om ni vill kontakta mig. På så sätt slipper jag en massa spam :)

ingalill@hantverkochdesign.se

Vävstolar

Släng inget!Posted by Ingalill och Annika Wed, January 12, 2011 18:03:12

Släng inte farmors gamla vävstol! Virket är suveränt bra att ha till allt möjligt. Vi slaktade Ingalills gamla vävstol och tillverkade (ja ja våra kära äkta hälfter tillverkade) två fina täljhästar av den. Vi hittade en ritning på - gissa var? - när jag googlar nu så hittar jag den inte längre MEN jag sparade ner den i min lille dator. Ni kan ladda ner den här under - om ni lovar att gå in och kika på hantverkochdesign.se när ni behöver något att ge bort till en som redan har allt så hittar ni garanterat något nytt och käckt som inte sett förut!

Det finns mer kvar av vävstolen så man vet aldrig vad som dyker upp här så småningom. Några egna idéer kanske - maila gärna och berätta. info@hantverkochdesign.se

  • Comments(0)//www.hantverkochdesign.se/#post8