Hantverk och design

Hantverk och design

Välkomna!

Här kommer vi att samtala med alla er som är här, dela med oss av våra tips och trix, samtala om livet, ta en promenad i skogen, skvallra, vara arga, krama hundar, gnälla på samhället, skratta oss fördärvade, och dela med oss av vår vardag - med andra ord - göra allt sånt som kärringar i alla tider och överallt alltid har gjort! Och så talar vi om strutsar och änglar och om hur de kan påverka livet. Vi säljer vi våra saker också förstås. Hare bra!
Klipp och klistra in mailadressen om ni vill kontakta mig. På så sätt slipper jag en massa spam :)

ingalill@hantverkochdesign.se

Fästingar

Husdjur!Posted by Ingalill och Annika Sun, December 12, 2010 21:21:53

Alla är lika mycket värda... kan det gälla fästingar också?? Hur som helst så vet jag ett bra och billigt sätt att bli av med dem i våra husdjurspälsar. Köp Switch på Granngården, det är för fästingbett på hästar. Skaffa en pipett på apoteket och mät! Det är mycket enkelt - 1 kg hund = 1 mg Switch, 10 kg hund 10 mg Switch, und so weiter, sätt pipetten vid nacken och gå bakåt till svansroten, gör det 1 gång var tredje vecka ungefär. Oftare om hunden badar mycket. En flaska kostar 298 kr när jag sist kollade, men den varar länge. Vi har switchat byns alla hundar i flera år och har fortfarande kvar samma flaska som vi köpte för 10 år sedan!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.