Hantverk och design

Hantverk och design

Välkomna!

Här kommer vi att samtala med alla er som är här, dela med oss av våra tips och trix, samtala om livet, ta en promenad i skogen, skvallra, vara arga, krama hundar, gnälla på samhället, skratta oss fördärvade, och dela med oss av vår vardag - med andra ord - göra allt sånt som kärringar i alla tider och överallt alltid har gjort! Och så talar vi om strutsar och änglar och om hur de kan påverka livet. Vi säljer vi våra saker också förstås. Hare bra!
Klipp och klistra in mailadressen om ni vill kontakta mig. På så sätt slipper jag en massa spam :)

ingalill@hantverkochdesign.se

EKS LILLA BOD!

Tips!Posted by Annika och Ingalill Wed, August 22, 2012 20:02:38

Eks lilla bod ligger i Värnamo. Det är en garn/knapp-/stickochvirk-bod som har en fantastisk relation till sina kunder. Inget är omöjligt - alltid glada och vänliga - karamell i garnpåsen, snabb leverans med mera med mera. Det är inte lätt att konkurrera med varor idag. Det är med ett trevligt beteende man måste möta sina kunder om man vill behålla dem. Ska ni ha garn? Handla HÄR.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by irene ek Fri, August 24, 2012 19:35:03

Tack Annika och Ingalill!

I 30 år har jag jobbat i min lilla bod och är angelägen om att mina kunder skall känna sig nöjda och belåtna. När jag får den respons som nu blir jag jätteglad och får enorm energi. Vill ta er alla i famn.

Lycka till med bloggen och allt annat ni gör. Kram till er båda från Iréne