Hantverk och design

Hantverk och design

Välkomna!

Här kommer vi att samtala med alla er som är här, dela med oss av våra tips och trix, samtala om livet, ta en promenad i skogen, skvallra, vara arga, krama hundar, gnälla på samhället, skratta oss fördärvade, och dela med oss av vår vardag - med andra ord - göra allt sånt som kärringar i alla tider och överallt alltid har gjort! Och så talar vi om strutsar och änglar och om hur de kan påverka livet. Vi säljer vi våra saker också förstås. Hare bra!
Klipp och klistra in mailadressen om ni vill kontakta mig. På så sätt slipper jag en massa spam :)

ingalill@hantverkochdesign.se

LÄGGA PUSSEL!

Roligt!Posted by Annika och Ingalill Tue, December 04, 2012 17:23:37

Att lägga pussel är en av mina favoritsysselsättningar till jul. JAg har ett gammalt pussel som mina föräldrar köpte när det var nygifta år 1948. Det heter "Tomteparaden" och är på 1000 bitar. Jag kan lägga det på ingen tid alls för jag vet precis hur bitarna ser ut efter dryga 50 års erfarenhet.

Numera kan man bara köpa pussel i papp och med ganska enformiga och enformade bitar - trist. Tacka vet jag gamla tiders i trä och med en oändlig massa olika former på bitarna!

Man kan lägga pussel på nätet också - roligare än vad jag trodde - och svårt! Klicka här om du har lust!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.