Hantverk och design

Hantverk och design

Välkomna!

Här kommer vi att samtala med alla er som är här, dela med oss av våra tips och trix, samtala om livet, ta en promenad i skogen, skvallra, vara arga, krama hundar, gnälla på samhället, skratta oss fördärvade, och dela med oss av vår vardag - med andra ord - göra allt sånt som kärringar i alla tider och överallt alltid har gjort! Och så talar vi om strutsar och änglar och om hur de kan påverka livet. Vi säljer vi våra saker också förstås. Hare bra!
Klipp och klistra in mailadressen om ni vill kontakta mig. På så sätt slipper jag en massa spam :)

ingalill@hantverkochdesign.se

Spagetti

Ingalill!Posted by Ingalill och Annika Mon, January 24, 2011 21:02:53
I Ingalills kök på Brindåsen hänger denna lilla ängel och några kompisar till henne. De är gjorda av olika sorters pasta och helt underbara. De kostade 12 kronor styck!! Ser ni de små makaronarmarna och den lilla makaronupphängningen i guldfärg? Jag köpte den på en tur genom Finnmarken i Dalarna/Värmland som vi gör varje år. "Kultur i tiomilaskogen" är en årligen återkommande kulturhappening som man inte gärna missar. Den varar i 3 dagar och det krävs för att man ska hinna se allt och åka överallt. En rejäl matsäck har vi med oss, vatten till voffsen behövs inte för här finns sjöar överallt. I år ska vi vara på hantverksmässan i Båstad så denna gången får tiomilaskogen vara utan oss.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.