Hantverk och design

Hantverk och design

Välkomna!

Här kommer vi att samtala med alla er som är här, dela med oss av våra tips och trix, samtala om livet, ta en promenad i skogen, skvallra, vara arga, krama hundar, gnälla på samhället, skratta oss fördärvade, och dela med oss av vår vardag - med andra ord - göra allt sånt som kärringar i alla tider och överallt alltid har gjort! Och så talar vi om strutsar och änglar och om hur de kan påverka livet. Vi säljer vi våra saker också förstås. Hare bra!
Klipp och klistra in mailadressen om ni vill kontakta mig. På så sätt slipper jag en massa spam :)

ingalill@hantverkochdesign.se

Hallen

Ingalill!Posted by Ingalill och Annika Mon, January 24, 2011 22:05:01

"Rid i hatt" - "Read i hatt" - "Hat Walk" - hattarna hänger på järnvägssyll som jag målat med Hammerite - jag älskar Hammerite!! Vilket rostigt fult skit som helst blir som nytt. Nackdel: dyrt. Fördel: snyggt, varar länge. Syllen har gubbarna smitt som bodde här på Brindåsen innan oss, jag hittar en massa värdefullt "skrot" här i jorden så fort jag sparkar lite i gräset. Och har man en lekkamrat som heter Sigrid i Rota, och det har jag tra la la, så får man såna härna fina lappar att hänga bland alla hattarna. Den bruna bakgrunden är en läderärm efter en jacka som hon älskat ihjäl och som nu återanvänts - Släng inget!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.