Hantverk och design

Hantverk och design

Välkomna!

Här kommer vi att samtala med alla er som är här, dela med oss av våra tips och trix, samtala om livet, ta en promenad i skogen, skvallra, vara arga, krama hundar, gnälla på samhället, skratta oss fördärvade, och dela med oss av vår vardag - med andra ord - göra allt sånt som kärringar i alla tider och överallt alltid har gjort! Och så talar vi om strutsar och änglar och om hur de kan påverka livet. Vi säljer vi våra saker också förstås. Hare bra!
Klipp och klistra in mailadressen om ni vill kontakta mig. På så sätt slipper jag en massa spam :)

ingalill@hantverkochdesign.se

Kolpings dass

Ingalill!Posted by Ingalill och Annika Fri, February 18, 2011 12:26:08
Äntligen har vi nytt dass på Brindåsen! Det förra som ligger vid sidan om detta får bli väntrum... Jag ska tänka ut en liten "bokhylla mellan fjölen där man kan ha den nödvändiga litteraturen, "Pondus", "Uardaakademins ordlista", "12000 saker som gör dig glad" m fl. Min man K, SPARAR ALLT, (visst är det en nyansskillnad på SLÄNG INGET och SPARA ALLT?), har vinylskivor i källaren sådär 2,5 hyllmeter, som han aldrig lyssnar på men som ändå ska stå där... De enda sättet att få honom att försaka någon är om jag kommer på ett alternativt användningssätt. Dasslock är ju ett sätt. Det finns ett till nånstans här i bloggen. Nu ska det i alla fall bli blommor på väggen! Kolla in dem på kategori "Släng inget!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.