Hantverk och design

Hantverk och design

Välkomna!

Här kommer vi att samtala med alla er som är här, dela med oss av våra tips och trix, samtala om livet, ta en promenad i skogen, skvallra, vara arga, krama hundar, gnälla på samhället, skratta oss fördärvade, och dela med oss av vår vardag - med andra ord - göra allt sånt som kärringar i alla tider och överallt alltid har gjort! Och så talar vi om strutsar och änglar och om hur de kan påverka livet. Vi säljer vi våra saker också förstås. Hare bra!
Klipp och klistra in mailadressen om ni vill kontakta mig. På så sätt slipper jag en massa spam :)

ingalill@hantverkochdesign.se

HÄMSKO

Innesittande!Posted by Ingalill och Annika Wed, April 06, 2011 11:36:41

Fick ordet i dagens korsord och började fundera vad det egentligen är för något. För mig är det mer ett uttryck än ett ting. Vi borde ha lagt hämsko på mycket här i Sverige för länge sedan. Bonusar t ex - en massa rika (gubb)jävlar som skor sig på folket. Det har de alltid gjort ju, men det känns lite extra förbannat när det sker i ens egen tid liksom. Okej, det är ingen idé att vara arg. Jag sitter med fötterna i vatten och det enda jag kan göra åt saken är att plaska lite förargat med tårna. Här har ni i alla fall en hämsko - den ska man stoppa skenande vagnar med - kanske även skenande (gubb)jävlar) vad vet jag.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ingalill och Annika Mon, April 11, 2011 13:02:55

Alldeles rktigt - snabb är ordet!

Posted by Lisa Thu, April 07, 2011 10:04:32

Då gäller det att vara jäkligt snabb om man ska peta in den här mojängen under en skenande gubb/vagnjävel.